Hvordan ordne hagesollys|Huajun

Solcellelamper er en effektiv og holdbar belysningsmetode som ikke krever ledningsforbindelser.Strømkilden deres er sollys, noe som gjør dem til et energibesparende og miljøvennlig valg.Solcelledrevne lys gir ikke bare vakker nattutsikt, men forbedrer også nattsikkerheten og forhindrer tyveri og inntrenging.For hager kan solcellelys brukes til å lyse opp veier og stier, med vekt på elementer av landskapsdesign, som blomsterbed og trær.I tillegg, kombinert med vakre solcelleplanter og andre apparater, kan det skape en magisk og unik atmosfære for hagen din.

I. Hensyn til størrelsen og formen på solenergi hagelys

Når du arrangerer solcellelys i hagen, må du vurdere størrelsen og formen på hagen.Huajun Lighting Lighting Factory har produsert og utviklet solenergi gårdsbelysning i 17 år, med et rikt utvalg avutendørs belysningsstilerog innovative forsknings- og designevner.Du kan få mer informasjon her!( https://www.huajuncrafts.com/ )

-Typer solcellelamper

Du må vurdere hvilken type solcellebelysning som passer best for hagen din, som f.eksgatelys,landskapslys, hengende lys,blomsterpottelys, osv. Samtidig må du vurdere antall solcellelys for å sikre at tilstrekkelig lys dekker hele hagen.

-Velg plasseringen av solcellelampen

Du må vurdere de viktigste landskapselementene i hagen, for eksempel trær, blomsterbed og trappesteiner.Disse elementene kan gi naturlig støtte og visuell kontrast for solcellelamper, noe som gjør dem mer fremtredende.Samtidig må du sørge for at hver solcellelampe kan motta tilstrekkelig sollys for å få tilstrekkelig energi.

-Vurder sikkerheten til natthagen

Du kan plassere solcellelys ved passasjer og innganger for å forbedre sikten om natten.I tillegg bør lysstyrken til solcellelys være lys nok til å sikre hagen til hagen.

Generelt, når du arrangerer solcellelys i hagen, er det nødvendig å velge riktig type, mengde og plassering av lys basert på størrelsen og formen på hagen, for å forbedre hagens estetikk og sikkerhet, samtidig som det bidrar til miljøvern. og energisparing.

II.Vanntetting og værhensyn for solcellelys

Vanntetthet og værbestandighet er to svært viktige faktorer, da solenergi hagelys må fungere i utendørsmiljøer og tåle ulike værforhold.

-Vanntett ytelse

Solcellelamper kan møte ulike værforhold i utendørsmiljøer, som regn, snø, tåke, dugg osv. Hvis de ikke har tilstrekkelig vanntett ytelse, kan de forårsake kretsskader, kortslutninger og til og med slutte å virke.Derfor er det svært viktig å kjøpe solcellelamper med god vanntett ytelse.Disse lampene har værforseglingsevner, som kan sikre at de kan fungere ordentlig under alle værforhold.

- Værbestandighet

Solcellelamper brukes vanligvis i utemiljøer, og det ytre miljøet har betydelig innvirkning på lysarmaturene.Høy temperatur, lav temperatur, vind, regn osv. kan alle ha innvirkning på kvaliteten på lampen.Produkter laget av materialer som plast, metall eller glass bør ha værbestandighet for å sikre at de tåler harde værforhold og langvarig bruk.Derfor, for produsenter av solcellelamper, er det svært viktig å produsere høykvalitets, vanntette og værbestandige produkter.Disse egenskapene kan sikre god ytelse og levetid på produktene som leveres til kundene, og kan spare mer energi og miljøvern for brukerne.Tilsvarende, for forbrukere som kjøper solcellelamper, bør de også velge produkter med god vanntetthet og værbestandighet for å sikre lengre levetid og bedre ytelse i utendørsmiljøer.

Produktene produsert og utviklet avHuajun utendørs belysningsfabrikker for det meste laget av PE-materiale.Lampehuset laget av importerte thailandske råvarer har utmerket vanntett ytelse, og har blitt testet for å oppnå et vanntett nivå på IP65.Samtidig har skallet vårt også fordelen av brann- og UV-beskyttelse.Du kan bruke dette lampehuset i opptil 15-20 år!

III.Spesifikasjonshensyn for solcellelamper

-Lampestørrelse

Størrelsen på lampen bør passe til installasjonsområdet, oppfylle både estetiske krav og tilstrekkelig belysning av området.Større lys passer for store hager, mens mindre lys passer for små hager eller områder som hageganger og inngangspartier.

-Farge

Sollys kommer vanligvis i forskjellige farger, inkludert varm hvit, hvit og farget.Du kan velge forskjellige farger basert på atmosfæren og dekorasjonseffekten du ønsker.For eksempel er varm hvit egnet for å skape en varm atmosfære, mens farge er egnet for å skape en unik feststemning.

-Lysstyrke

Lysstyrken til en solcellelampe blir vanligvis evaluert basert på antall lumen.Det skal bemerkes at for sterkt lys kan lyse opp folks øyne, og forårsake visuelle forstyrrelser om natten, mens for svake lys kanskje ikke oppfyller dine belysningsbehov.Derfor er det avgjørende å velge passende lysstyrke for å skape lyseffekter.

- Materialer

Solcellelamper er vanligvis laget av forskjellige materialer, inkludert plast, metall og glass.Ulike materialer har ulike egenskaper, som at metallmaterialer er sterkere, men også dyrere, mens plastmaterialer er lette og enkle å installere.Du må velge passende materialer basert på budsjett og behov.

-Funksjon

Noen solcellelys er utstyrt med tilleggsfunksjoner, for eksempel nedtellingsmodus, bevegelsessensor og fjernkontroll.Disse funksjonene kan øke allsidigheten og funksjonaliteten til disse lysene.Du må velge de tilsvarende funksjonene basert på dine egne behov og budsjett.

IV.Huajun fabrikkgir deg kreativ solcellelampeoppsett

-Konfigurer landskapsbelysning:Plasser solcellelys i hagen ved siden av landskaps- eller gatelys for å forbedre nattbelysningen og skape en varm miljøatmosfære.

- Sammen med blomsterbed eller planter:Plasser noen hagesollys rundt blomsterbedene eller plantene for å fremheve plantenes form, omriss og farge, slik at hagen blir mer levende.

- Kombinere vannfunksjoner:Plassering av solcellelys i hagen ved siden av dammer, fontener eller bekker kan skape mystiske vannfunksjoner.

- Utnytte mellomrom:Plassering av hagesollys i en viss avstand på begge sider av hagestien eller stien kan gjøre det mer praktisk å gå og legge til romantisk dekorasjon til hagestien.

- Sammen med skulpturer eller kunstige steiner:Plassering av solcellelys i hagen ved siden av skulpturer eller kunstige steiner kan vise frem deres vakre kvaliteter og legge sjarmerende sjarm til kveldsscenen.

Kort sagt, det er mange kreative måter å bruke den på i kombinasjon med andre dekorasjoner, men det viktigste er å sørge for at solcellelysene i hagen kan koordinere med omgivelsene rundt, og skape en vakker og praktisk scene.


Innleggstid: 15. mai-2023