Hvordan velge utendørs solcellelys |Huajun

Hold underholdningen i gang etter skumringen ved hjelp av litt utendørsbelysning.Ikke bare hjelper det deg med å bevege deg trygt rundt ved å lyse opp stier, men det skaper også en innbydende atmosfære for sosialt samvær og bespisning.

Med så mange bruksområder for utendørsbelysning, er det et par ting du bør vurdere før du kjøper.

Hvilket område vil du lyse opp?

Området som trenger belysning dikterer ofte hvilken type belysning som vil fungere best i det rommet.Så hvis du for eksempel var ute etter å lyse opp en sti, ville dette kreve navigasjonslys. Vil du gjøre lysene bærbare?

Strøm spiller en stor rolle når det kommer til om du kan flytte utebelysningen din.Faste lys må kobles til en strømkilde og de er ideelle hvis du ønsker å lyse rundt i huset.Mens solcellebelysning har ingen grenser og kan flyttes så mye du vil. Belyse bare en del av banen.Så tenk på rommet ditt og hvordan du kan bruke det til å forme lysdesignet ditt.

Vil du gjøre lysene dine bærbare?

Strøm spiller en stor rolle når det kommer til om du kan flytte utebelysningen din.Faste lys må kobles til en strømkilde og de er ideelle hvis du ønsker å lyse rundt i huset.Mens solcellebelysning har ingen grenser og kan flyttes så mye du vil.

Soljebelysning

Solcelledrevet led hagelyskrever ingen ledninger fordi de lagrer sollysenergi i batterier, som aktiveres når solen går ned.Med fremskritt innen teknologi, varer solcellelys nå lenger og er kraftigere enn noen gang før, så du trenger ikke å bekymre deg for å bytte dem ut eller om de vil vare gjennom natten.

Solceller må bare byttes når de slutter å virke, så når du har kjøpt en solcellelampe er det bare å sette den der den passer og du er i gang.

Batteridrevet belysning

Som solcelledrevne alternativer krever batteridrevet belysning ingen ledninger og er bærbar.I motsetning til solenergi, avgir den imidlertid en jevn mengde lys til batteriet er utladet.

Når belysningsalternativer legges til eller bruksfrekvensen øker, må batteriene skiftes oftere.Hvis du ser etter et større alternativ som du vil bruke hele tiden, anbefaler vi et solcelle- eller elektrisk alternativ.

Bruk subtilt lys for å underholde

Middagsgjestene dine vil ikke ha et sterkt søkelys på dem mens de nyter utemåltidet sitt, så hold deg til belysning som gir en myk glød."Utendørs rom, spesielt spiseområder, drar nytte av subtil, indirekte belysning som bidrar til å skape en avslappende stemning," sier Murphy."Vi ser mer bruk av utendørs lanterner, anheng og takvifter utstyrt med lyssett for å lyse opp sitte- og spiseområder. Bruk en dimmer med disse armaturene; slå til fullt lys når du lager mat eller tilbereder mat, eller demp det ned for å spise og avslappende."

Ddekorativ utendørs belysning

For atmosfæriske og dekorative belysningsalternativer, vurder lanterner.Tilgjengelig i en rekke farger, stiler og materialer, kan dette bærbare alternativet stå eller henge for å skape lyseffekter i forskjellige høyder for maksimal effekt.Det varme lyset lyser opp terrassen din på en spesiell måte, og de vakre visuelle effektene skaper en romantisk atmosfære.Det er det perfekte tillegget til terrassen, terrassen eller hagen din.Dette ville vært en flott hagegave!

Huajun Furniture Decoration Co., Ltd. er en ledende leverandør og produsent av engros LEDlysfra Kina, og tilbyr sin fantastiske tilpassede service og rabatterte priser på globale nivåer.Huajun har 17 års produksjonserfaring og er en av de beste LEDlysprodusenter i Kina.Den er sertifisert av CE, FCC, RoHS, BSCI, UL, etc.LED-møbler engros og salg |Ledende fabrikkleverandør i Kina |HUAJUN (huajuncrafts.com)


Innleggstid: Nov-04-2022