Lamepa teuteu faiga maketi |Huajun

Faatasi ai ma le alualu i luma o le faasaienisi ma tekinolosi, o moli teuteu o loʻo faʻaauau pea le alualu i luma ma atinaʻe, ma e alofagia e le toʻatele o tagata.I lalo o le faatosinaga a faiga faavae lagolago, atamai faakomepiuta ma IOT atinae faatekonolosi, faaleleia taumafa ma isi mea taua, ua oo mai le vaitaimi faaaogaina o moli teuteu atamai.Fa'ailoa atu ia te oe le tulaga o maketi o moli teuteu e ala i mea nei.

O le maketi o moli teuteu o le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le USD 42.9 piliona i le 2025. I le 2019, o le maketi o Amerika i Matu na maua ai le sili atu i le 35% o tupe maua o maketi i le lalolagi.I atunuu e pei o le US ma Peretania, e toetoe lava o fale uma e iai le eletise, e tele atu moli totonu e faʻaaogaina.I aso nei, o Amerika i Matu o loʻo faʻatatauina e sili atu le tele o sea maketi, ma sili atu i le 150 miliona moli faʻatau atu i le US i tausaga taʻitasi ma sili atu i le 80 miliona fale teuteu i moli aso malolo, ma Asia i Sautesasae le maketi televave faʻatupulaia.

O le tele ma le tele o tagata e fiafia e faʻaoga moli teuteu faʻaonaponei e fatuina ai se lagona o le atemosifia i totonu o le potu, ma o le fetaui o meaafale ma moli teuteu e mafai ona fesoasoani e faʻateleina le vaʻaia o le potu.Pe a filifilia mea teuteu fa'aonaponei, fa'afetaui lelei le fola, meafale ma lanu puipui e fa'atupu ai avanoa e mafanafana, fa'afiafia ma fa'atino.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga autu i totonu o le gaosiga o moli teuteu o le faʻaogaina lea o faiga faʻamalamalama atamai.Smart LED luminaires e faagaoioia e ala i tekinolosi e pei o Wi-Fi ma Bluetooth, faiga pulea leo, ma isi.Smart LED moli e mafai ona faigofie ona suia le vevela lanu o le malamalama, ma e mafai ona emit malamalama susulu ma malu.E mafai foi ona e suia le lanu o le moli e ala i le tuʻufaʻatasia o matauila LED o lanu eseese ma fetuutuunai le malamalama vavalalata i le va.

O le televave o le atinaʻeina o le atamai faʻapitoa, 5G, cloud computing ma isi tekinolosi o le a faʻalauteleina ai le faʻavavevaveina o le atinaʻeina o le maketi moli teuteu malamalama.

Afai o lo'o e teuteu lauaiga ma ua fefefe e faatau se tulaga leagaMolī LED atamai, fa'amolemole fa'afeso'ota'iHuajun.Faatasi ai ma le 17 tausaga o le gaosiga o le poto masani, oi matou o se tasi o kamupani pito i luga o lamepa i Saina, ma CE, FCC, RoHS, BSCI, UL tusi faamaonia.


Taimi meli: Iul-16-2022