ta'ita'i vs moli |Huajun

I. Folasaga

O moli o se vaega taua o soʻo se fale, e maua ai le aoga ma le siosiomaga.Ae ui i lea, e tele naua filifiliga o loʻo avanoa e filifili ai le tekonolosi moli e sili ona fetaui ma ou manaʻoga e mafai ona lofituina.O filifiliga sili ona lauiloa o LED ma matauila.O le a matou suʻesuʻeina le eseesega autu i le va o nei faʻamalama e lua e fesoasoani ia te oe e fai se faʻaiuga faʻamaonia e faʻatatau i le malosi o le malosi, umi o le ola, tau ma le siosiomaga.

II. Malosiaga Lelei

O se tasi o mea taua e mafaufau i ai pe a filifilia moli mo lou fale o le malosi malosi.I lenei tulaga, o matauila LED o se manumalo manino.O moli fa'avevela (LEDs) ua fa'afouina le fa'alapotopotoga fa'amalama ona o lo latou malosi fa'asao malosi.O le fa'aogaina o le malosi fa'aitiitia nai lo matauila fa'amanino masani, o LED o se filifiliga fa'alesiosiomaga e mafai ona fa'aitiitia ai lau pili malosi.

O matauila LED e fa'aliliu pe tusa ma le 80-90% o lo latou malosi i le malamalama, ma na'o sina vaega itiiti o le vevela e fa'aumatia.Ae ui i lea, o matauila, e galue i se mataupu faavae e matua ese lava.Latou te galulue e ala i le faʻatagaina o le eletise e ui atu i totonu o le filament, faʻamafanafanaina seia susulu.O lenei faiga e matua le lelei ma o le tele o le malosi e faʻaumatia e pei o le vevela nai lo le malamalama.

III.Fa'aolaola

A o'o mai i le umi o le ola, o lo'o fa'apea fo'i le fa'atupu fa'amalama o lo'o toe fa'ao'o atu i le pu.I le isi itu, o matauila e sili atu ona puupuu le ola, e na o le 1,000 itula e leʻi mu ma e manaʻomia ona sui.

O matauila LED e le gata ina sili atu le umi o le olaga, ae latou te faatumauina le susulu ma le lanu tutusa i lo latou olaga atoa.O lona uiga e te le o'o i se fa'aitiitiga malie o le malamalama, e le pei o matauila fe'ilafi e mufulumu ile taimi.

 IV.Iloiloga o Tau

E ui atonu e sili atu le tau o matauila LED nai lo matauila, ae o se filifiliga e sili atu le taugofie i le taimi umi. E umi le ola o le LED, faʻaitiitia le malosi, ma e mafai ona maua ai se tupe tele i luga o au pili aoga e ui lava i le maualuga o le tau faʻatau. .

E le gata i lea, a o faʻaauau pea le faʻatupulaia o le manaʻoga mo matauila LED, o loʻo faʻaitiitia pea le tau o latou gaosiga, faʻafaigofie ona maua ma taugofie i tagata faʻatau.E le gata i lea, o fa'aosofiaga eseese, e pei o tupe toe totogi ma aitalafu fa'aletupe, e masani ona avanoa mo le fa'atauina o moli malosi, fa'aitiitia ai le tau atoa o le suiga i matauila LED.

V. Aafiaga Faalesiosiomaga

O le faʻaitiitia o lou tulagavae kaponi ua avea ma popolega i le lalolagi atoa, ma o le moli o loʻo i ai se sao taua i lenei tulaga.LED bulbs e faʻafeiloaʻi le siosiomaga ona o le maualalo o le malosi, ola umi, ma mea e le oona.E ala i le fa'aogaina o LED, e mafai ona e saofagā i se lumana'i lanumeamata e ala i le fa'aitiitia o le kasa oona e feso'ota'i ma le gaosiga o le eletise.

I se fa'atusatusaga, o matauila moli e iai sona aafiaga tele i le si'osi'omaga ona o le maualuga o le fa'aaogaina o le malosi ma le suia soo o mea e mana'omia.E le gata i lea, o matauila o lo'o i ai se vaega itiiti o le mercury, lea e atili ai ona lavelave ma afaina ai le siosiomaga.

VI.Fa'ai'uga

A o'o mai i le filifilia o le tekonolosi fa'amalama sili ona lelei mo lou fale, e mautinoa lava le fa'atupuina o matauila fa'amalama i le tulaga o le malosi o le malosi, umi le ola, taugofie, ma le siosiomaga.E ui o le tau muamua o matauila LED atonu e maualuga atu, o faʻamanuiaga mo taimi umi e sili atu nai lo tau i luga.E ala i le sui i LED, e le gata e mafai ona e sefeina tupe i au pili o le malosi, ae e mafai foi ona e saofagā i le faʻaitiitia o lou tulagavae kaponi ma faʻalauteleina le faʻaauau.

O lea la, o le isi taimi e te mana'omia ai ona sui pe fa'aleleia le moli o lou fale, aua le fa'atuai e sui i matauila LED.I le taimi nei, o le ae fiafia i moli susulu ma sili atu ona lelei pe a e filifilia moli maiFalegaosi moli o Huajun.

Punaoa |Va'ai Va'ai Lau Moli o le Ala Tele Mana'omia

Fa'amalamalama lou avanoa matagofie i fafo i a matou moli fa'ato'aga sili ona lelei!

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

Taimi meli: Oke-18-2023