Malamalama ile maualuga ole susu ole moli o togalaau i fafo |Huajun

I. Folasaga

Molī togalaau i fafofaia se sao taua i moli i fafo, ae ona o lo latou faʻaalia soo i tulaga eseese o le tau, e taua tele le faʻatinoina o le susu.Huajun Fa'amalama i fafo Falegaosimea, i le avea ai ma se tasi o pisinisi pito i luga i le gaosiga o moli, o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga auiliili i le maualuga o le susu o moli togalaau i fafo mai se vaaiga faʻapolofesa, fesoasoani i tagata faʻatau ia malamalama i le faʻaogaina o le suavai o tulaga eseese ma filifili oloa e fetaui ma o latou manaʻoga.

II O le a le tulaga e le susu

A. Suavai togi o se tulaga faʻaaogaina e iloilo ma faʻamatala ai le faʻaogaina o mea eletise poʻo mea moli.

B. E ala i le IP (Ingress Protection) faʻailoga tulaga, e mafai ona tatou malamalama i le faʻatinoina o le susu o le oloa i lalo o tulaga eseese.

III.Fa'amatalaga o fa'ailoga IP

A. O le IP code e aofia ai numera e lua, e fai ma sui o le faʻatinoina o le pefu ma le faʻatinoina o le susu.

B. O le numera muamua o le maualuga o le pefu o loʻo faʻaalia ai le mafai ona poloka mea malo (e pei o le pefu).

C. O le numera lona lua o le vasega e le susu o lo'o fa'aalia ai le malosi o le pa puipui e fa'asaga i le vai.

IV.Au'ili'ili au'ili'ili ole vasega e le susu

A. IPX4: Faʻasaʻo vai maualuga

1. O se tasi o tulaga masani e le susu e talafeagai mo moli o togalaau i fafo.2. E mafai ona puipuia le vai mai le sausauina i totonu o le moli mai soʻo se itu, e pei o le timu poʻo le faʻafefe.

B. IPX5: Anti vai faʻafefe maualuga

1. Vasega maualuga le susu, talafeagai mo moli togalaau i fafo i lalo o le malosi o le tafe vai.2. E mafai ona puipuia vai e sosolo mai soʻo se itu mai le ulu atu i totonu o le moli, e pei o se faʻamalo poʻo se fana vai malosi.

C. IPX6: tulaga puipuia o timuga

1. Tulaga maualuga maualuga le susu, talafeagai mo moli o togalaau e feagai ma tulaga ogaoga o le tau i siosiomaga i fafo.2. E mafai ona taofia le tele o le vai mai le sasaina mai itu uma, e pei o timuga.

Huajun moli moli falegaosimea'O oloa i fafo e mafai ona ausia le IPX6 le susu, ma e mafai ona faʻamautinoa lelei le faʻaogaina masani o moli i avanoa i fafo.O leFaatoaga Solar Pe Moligaosia ma atiina ae e i ai uiga o le le susu, le afi, ma le UV tetee.

Punaoa |Va'ai Va'ai Mana'omia mo moli o lau Togala'au Solar

D. IPX7: Fa'asa'o le faatofuina

1. Le maualuga maualuga le susu, talafeagai mo siosiomaga faʻapitoa e manaʻomia ai le faʻatofuina.2. E mafai ona faasūsū i le vai i se loloto patino, e pei o moega fugalaau, vaituloto, po o vaitaele.

E. IPX8: Suavai loloto tulaga

1. Le maualuga maualuga le susu, talafeagai mo moli togalaau e manaʻomia ona faʻaoga i vai loloto.2. E mafai ona galue mo se taimi umi i le loloto o le vai, e pei o masini moli i lalo o le vai.

V. Fa'afefea ona filifili le maualuga e le susu talafeagai

Afai e te manaʻomia e teteʻe vai timu ma faʻafefe i aso uma, IPX4 ua lava.Afai e faʻaaogaina i lalo o le tafe malosi o le vai, e pei o le faʻamamaina poʻo le fufuluina o moli, e fautuaina e filifili le IPX5 poʻo le maualuga maualuga.3. Afai e manaʻomia le galue i timuga poʻo le faatofu i le vai, filifili le IPX6 poʻo le maualuga maualuga le susu.

VI.Fa'ai'uga

Ole fua ole vai ole fa'ailoga autu mo le fuaina o le fa'atinoina o moli o togalaau i fafo.E tatau i tagata fa'atau ona filifili le maualuga e le susu talafeagai e fa'atatau i o latou mana'oga moni e fa'amautinoa ai le fa'aoga masani ma le ola o le oloa.

E mafai ona e fa'atau fa'apitoaMolī Fa'ato'aga i fafo at Falegaosi Huajun!

Fa'amalamalama lou avanoa matagofie i fafo i a matou moli fa'ato'aga sili ona lelei!

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

Taimi meli: Iul-06-2023