Slik installerer du LED-innfelt taklampe |Huajun

Innfelt taklamper er unike fordi de kan brukes bokstavelig talt hvor som helst i hjemmet.Selv om du har ganske lav takhøyde, vil en innfelt lysarmatur fortsatt være flott å bruke, i motsetning til mange andre armaturer.Hvis leie en elektriker for å installere, tar det vanligvis over $100.Nå kan du spare $100 ved å følge artikkelen installasjonsveiledning.

1.Først må du sørge for at du får installasjonsverktøyet.Følg deretter veiledningen

Før du begynner, samle sammen alle verktøyene du trenger for dette prosjektet.Å bytte ut en innfelt taklampe er ganske enkelt, så verktøylisten vår er det også.En flathode- og stjerneskrutrekker og en liten justerbar skiftenøkkel er alt du trenger.Hvis du har en elektrisk skrutrekker, vil den få jobben til å gå litt raskere.

Spenningstester: Når du installerer denne armaturen, har du å gjøre med ledninger, så sørg for at du har denne klar, fordi du vil trenge den for å sjekke om en ledning er strømførende eller ikke.

图片1

2.Slik slår du av strømmen på en sikker måte:

Før du starter, sørg for å slå av all strøm til lysarmaturen.Finn bryterboksen din og slå av all strøm til det rommet.Dobbeltsjekk ved å vri lysbryteren på takarmaturen, og sørg for at ledningene er strømførende med en spenningstester.Stol aldri på lysbryteren for å slå av strømmen.

Det er også lurt at du legger en lapp over bryteren i sikringsskapet som indikerer at den er av en grunn, slik at noen ikke setter den på igjen mens du jobber med ledninger uten å vite det.Det ville vært veldig farlig.

3.Slik fjerner du en gammel taklampe:

Hvis det er en armatur montert der, ta forsiktig ut lyspærene og demonter den.Koble fra ledningene og sett dem fra hverandre.

smart ceiling lights 23

4.Slik kobler du et innfelt taklys:

Bruk spenningstesteren igjen for å sjekke om ledningene er strømførende. Du kan koble de nye armaturets ledninger til ledningene fra taket. Det eneste du trenger å gjøre er å koble LED-stripene til endene av LED-splitteren og plugg inn hunnen til hannen på strømforsyningen.Strømmen vil fordeles jevnt og lysene vil fungere slik de skal.

Etter sammenføyning av ledningene, hold dem sammen med wiremutrene slik at de ikke løsner.Brett dem deretter pent og sett dem inn i koblingsboksen. Sørg for at alle ledninger er inne i takboksen. Fest deretter lysekronen for å forhindre at den faller

5.Slå på strømmen igjen

Nå kan du gå tilbake til sikringsskapet og slå på bryteren igjen.Din nye armatur skal produsere lys på dette tidspunktet.

Hvis den ikke gjør det, har du sannsynligvis misforstått et sted, kanskje med ledningene.Så slå av strømmen igjen og gå over og sjekk igjen.

Pass på at armaturets ledninger ble koblet riktig til de tilsvarende ledningene i taket.

Vel, hvis du har lyst til å forbedre hjemmet, kan du kanskje vurdere denne innfelte armaturen for under 50 dollar.

ceiling light

Innleggstid: 12-apr-2022