O le a le mea e tatau ona ou gauai atu i ai pe a filifilia moli togalaau la |Huajun

O le fa'apipi'iina o moli i fafo e mafai ona tele ni lu'itau.I le faaopoopo atu i le tau o moli, e masani lava ona manaʻomia le faʻafaigaluegaina o se eletise laiseneina e fai le faʻapipiʻiina.

O moli fa'aola e fa'atuputeleina le lauiloa.E taugofie, faigofie ona faʻapipiʻi oe lava ma mafai ona toe faʻafeiloaʻi faigofie.E te sefe foi i tau eletise.I lena itu, o nisi nei o manatu autu e fesoasoani ia te oe i le filifilia o le lamepa sa'o.

Taimi e fa'aalu ai le ma'a

O le tele o moli o le la e faʻapipiʻiina i latou lava mo le 6-8 itula i le susulu o le la ma e talafeagai mo le tele o vaega e tumu le la i le ao.E le gata i lea, ia manatua o le tele o moli o le la e maualalo le malosi.Afai la e te nofo i se eria e pei o Alaska po'o Seattle e na'o se vaega itiiti o le la e maua i le tausaga atoa, e te mana'o e te va'ai i au ma'a ma filifili moli o le la e maualuga atu le malosi o le la mai au sela sola.

Lanu

O le tele o moli i fafo e fa'amumuina se moli vaivai po'o le amber e fa'amalamalama ai lou fale i fafo ma lou ala ile fale.E ui lava o le lanu e suia ai le malamalama o le la o se filifiliga sili foi mo moli i fafo aua e mafai ona galue e pei o se moli e sui lanu pe a fai sau pati i fafo i totonu o le togalaau, fanua pe na o le malolo, fatuina o se mafanafana, mafanafana, fiafia, siosiomaga fiafia i po ma lou aiga.A'o le'i filifilia se moli o le la, ia mautinoa o lo'o ia te oe le vevela lanu sa'o ma le lanu mo ou mana'oga.

Ituaiga Panels sola

E pei ona taʻua muamua, o moli o le la o loʻo i ai ni tamaʻi laititi o le la.Ae ui i lea, e le tutusa uma panels.O lo'o i ai le 'ese'ese o la'au fa'aola e 'ese'ese le lelei ma le ola.I le avea ai o se matafaioi lautele, o paneta sili ona lelei e tatau ona i ai: maualuga le liua, se talipupuni mautu, umi le ola, ma se faʻamaonia.

Malosiaga o maa

E fuaina le malosi o le maa i le mAH, ma e masani lava, o le maualuga o le mAH o le maa, o le umi foi lea o le ola o le maa.Ae ui i lea, e umi foʻi le taimi e faʻatumu atoa ai.O le i ai o se maa maualuga maualuga e tatau, aemaise lava i le taumalulu pe a pupuu aso.

Tumama ma le tau

O lau moli o le la e tatau ona nofo i fafo.O le mea lea, e tatau ona e faʻamautinoa o lau moli o le la o loʻo faia i mea sili ona lelei e faʻafefe ai le tau sili ona faigata.Filifili moli o le la e faia i mea PE ina ia le susu ma le tau.O le mea lea, e taua tele le siakiina o le IP rating o oloa taʻitasi.

If you need solar lighting to save money, protect your site and "go green," as they say, click here to learn more.E-mail: anna@huajun-led-furniture.com

Huajun Furniture Decoration Co., Ltd. ose ta'ita'i fa'atau oloa ma gaosi oloa fa'atau si'iloa LEDmoli lamai Saina, ofo atu ana auaunaga fa'aleaganu'u ofoofogia ma tau fa'aititia i tulaga o le lalolagi.Huajun e 17 tausaga o le gaosiga o le poto masani ma o se tasi o le pito i luga ole latogalaaugaosi moli i Saina.Ua faʻamaonia e le CE, FCC, RoHS, BSCI, UL, ma isi.LED Meafale Si'iloa ma Fa'atau |Ta'ita'i Saina Fale Fa'atauina |HUAJUN (huajuncrafts.com)

Fautuaina Faitau

Afai o oe i pisinisi, atonu e te fiafia i ai


Taimi meli: Nov-10-2022