Populære havelamper i rattan

Detbedste rattan solar havelamperkan virkelig gøre en stor forskel i alle udendørs omgivelser.Med en subtil varm glød, der forbedrer stemningen, er den perfekt til sociale sammenkomster.

Perfekt til et aftensmåltid, når natten falder på for at holde de gode tider i gang.Hvis havemøbler ledsages af blød belysning, gør det virkelig atmosfæren til en beroligende og afslappende oplevelse.Med muligheden for at lade op om dagen, giver solcellelamperne en virkelig smuk lyskilde om natten.

I. Attraktiv udendørs solcellebelysning

Funkyrattan solcellelampertilføje den perfekte farve til ethvert udendørs rum.Hængende på en veranda eller stående på en bordplade har denne fantastiske dekoration et charmerende design og er perfekt til at dekorere en have.Der er en varm hvid LED, anbragt i toppen af ​​lanternen, der skinner ud gennem de indviklede detaljer i rattanstrukturen, hvilket skaber fantastiske skyggemønstre.

II.Rattan Solar Powered LED Have Lanterner

Når du placerer lanternen på bordpladen eller jorden, kan den støbe et smukt mønster fra hullerne i rattaner.Vintage-stil design og varmt lys kan skabe en mere romantisk atmosfære til at dekorere dit smukke liv.

AUTO ON/OFF.Denne storesolar bambus vævet lanterneer udstyret med polykrystallinske silicium solpaneler og indbygget lyssensor, tænder lyset automatisk i skumringen og slukker ved daggry, hvilket er praktisk og sparer dine omkostninger.Oplader i 4-6 timer i løbet af dagen og lyser i 8-10 timer om natten.

Retroensolcelle rattan lanterneer let og holdbar.IP45vandtæt, støvtæt og vejrbestandig, denne dekorative havelampe sikrer langvarig ydeevne under de fleste vejrforhold.Ingen bekymringer om regn, sne og frost, som er velegnet til udendørs brug.Hold venligst væk fra ild eller høj temperatur.

INGEN LEDNINGER, nem at bruge.De hængende solpanellamper kan bruges som en udsøgt dekorationslampe til natbelysning, som kan placeres på bordpladen, haven, græsplænen eller hænges på verandaen, terrassen, træerne, gården, stien.Selvom det ikke skinner, er det en smuk kunstnerisk dekoration.Vores solcellegulvlampe er en ideel gave til familier eller venner.

 

III.Udendørs Patio Haveflet Solar Lampe

 Sammenlignet med lignende lys er haveflet solcellelamper af høj kvalitet.En smuk varm ravgul glød, der lyser din terrasse op efter mørkets frembrud.Passer perfekt sammen med andre havemøbler med fleteffekt.Dette Rattan Woven LED-lys er det perfekte supplement til ethvert hjem og er ekstremt holdbart og stærkt.

Brug solenergi til at tænde lampen for naturligt lys.Denne stilfulde rattanlampe passer til enhver indretningsstil både indendørs og udendørs.

Funktioner: Fantastisk til terrasse, have, græsplæne, dæk, terrasse eller pool.Letvægts bærbar og energibesparende sikker.

Huajun har udviklet nogle inspirerende stilarter med fantastisk appel.Du kan bruge rattanlamper til at skabe et attraktivt og lagdelt udseende derhjemme.Huajun er førendeLED udendørs havebelysningsfabrik i Kina, der leverer forskellige typer belysning til sammenkomster.Vi har vores egen unikke indsigt i produktion og udvikling afsolar havelys, have dekorative lys, atmosfære lys, ogselvlysende blomsterpotter.Hvis du vil lære mere omudendørs belysningstilarter, er du velkommen til at konsultereHuajun lysfabrik når som helst.

Oplys dit smukke udendørsområde med vores havelamper i premium kvalitet!

Skriv din besked her og send den til os

Indlægstid: 24. november 2022