LED столна ламба

Прелистајте по: Сите

LED паметна столна ламба Трговија на големо

Далечински управувачводоотпорни столни ламби на полнењеза дома.Погоден за Home Garden Bar KTV Hotel Patio базен, итн. Работиме, читаме, уживаме во топли пијалоци и имаме добар разговор... во многу ситуации, пренослива светилка на батерии ќе биде ваш спас.Тие ќе ве придружуваат до секој агол од куќата.Во исто време, тие прават одличен подарок за секоја пригода. Хуаџун е најпрофесионаленпроизводител на големо осветлување во Кина, со повеќе од 15 години приспособен и големопродажен бизнис.Од 2005 година почнавме да извезуваме светилки за мебел и стануваме аснабдувач на големона домашни светилки.Имаме 9000 квадратни метри домпогони за производство на осветлување, а сега имаме три погони во Гуангдонг, Кина.Со нашата услуга и професионализам, се стремиме да станеме еден од водечките домови во светотдобавувачи на осветлување. If you have more artworks or information of your projects to share with us, please send it to br1@cn-brave.com