Llambë tavoline LED

Shfletoni sipas: Të gjitha

Llamba Tavoline LED Smart Shitje me Shumicë

Telekomandëllamba tavoline të ringarkueshme të papërshkueshme nga ujipër shtëpi.E pershtatshme per Home Garden Bar KTV Hotel Patio pishina, etj. Ne punojme, lexojme, shijojme pije te ngrohta dhe kemi nje bisede te mire… ne shume situata, nje llambe portative me bateri do te jete shpëtimtari juaj.Ata do t'ju shoqërojnë në çdo cep të shtëpisë.Në të njëjtën kohë, ata bëjnë një dhuratë të shkëlqyer për çdo rast. Huajun është më profesionistiprodhues me shumicë ndriçimi në Kinë, me më shumë se 15 vjet biznes të personalizuar dhe me shumicë.Që nga viti 2005, ne kemi filluar të eksportojmë llamba mobiljesh dhe të bëhemi njëfurnizues me shumicëe llambave të shtëpisë.Ne kemi 9000 metra katrorë shtëpiimpiantet e prodhimit të ndriçimit, dhe tani kemi tre fabrika në Guangdong, Kinë.Me shërbimin dhe profesionalizmin tonë, ne po përpiqemi të bëhemi një nga shtëpitë kryesore në botëfurnizuesit e ndriçimit. If you have more artworks or information of your projects to share with us, please send it to br1@cn-brave.com