LED подна светилка

Прелистајте по: Сите

LED паметни подни светилки Трговија на големо

Подните светилки имаат IP водоотпорна заштита и можете да ги користите за да ја осветлите вашата градина или двор.RGB LED подна светилкаима 16 промени во боја и може да се постави на саканата боја со далечински управувач за да се создаде топла и романтична атмосфера за вашиот дом.Дополнително, имаме секакви божиќни украсни светилки: пентаграм, новогодишна елка, светло за јаже и други преносни LED украсни светилки. We Colorfuldeco е професионален LED декоративен уредфабрика за мебел за осветлувањево Кина.Ако барате целосен асортиман на висококвалитетен LED украсен мебел за осветлување, вашата потрага е завршена.Имаме различни стилови за избор.Ти можешнарачајте мали количинии повеќе стилови заедно и испорачувајте ги заедно за да заштедите трошоци за испорака.Со нетрпение очекуваме да ни испратите е-пошта! If you have more artworks or information of your projects to share with us, please send it to br1@cn-brave.com