Lampu Lantai LED

Kotektak ku: Sadayana

LED Smart lanté Lampu borongan

Lampu lantai ngagaduhan panyalindungan tahan cai IP sareng anjeun tiasa dianggo pikeun nyéépkeun kebon atanapi patio anjeun.RGB LED lanté Lampuboga 16 parobahan warna sarta bisa disetel ka warna nu dipikahoyong ku kadali jauh pikeun nyieun atmosfir haneut jeung romantis keur imah anjeun.Salaku tambahan, urang ngagaduhan sagala jinis lampu hiasan Natal: pentagram, tangkal Natal, lampu Tali sareng lampu hiasan LED portabel anu sanés. Kami Colorfuldeco mangrupikeun hiasan LED profésionalpabrik mebel lampudi Cina.Upami anjeun milari sajumlah jati lampu hias LED kualitas luhur, pamilarian anjeun parantos réngsé.Urang boga rupa-rupa gaya milih ti.Anjeun tiasamesen jumlah leutiksarta sababaraha gaya babarengan jeung ngilikan aranjeunna babarengan pikeun ngahemat biaya pengiriman barang.Pilari maju ka emailing kami! If you have more artworks or information of your projects to share with us, please send it to br1@cn-brave.com