• ad_ico_01

Layanan ngaropéa OEM & ODM

Urang tiasa ngajantenkeun yén nalika anjeun gaduh konsép produk / ideu, anjeun nyarioskeun ideu anjeun, teras serahkeun sadayana ka kami.Lamun anjeun ngan ukur boga sampel, éta ogé ok kalawan kami nepi ka rengse peoducts rék.Nalika anjeun gaduh gambar, éta henteu langkung saé, kami gaduh pangalaman rékayasa anu beunghar dina damel sareng klien prefesional internasional.

company2

15+ Taun Pangalaman

Profésional LED jati indoor, jati outdoor, lampu-emitting jati, produsén produk bar.

Diadegkeun dina 2005, Distrik HuichengHuajun Karajinan Produk Pabrik, Kami mangrupikeun supplier grosir sareng produsén anu nawiskeun jasa adat kelas dunya sareng harga potongan.Masing-masing lampu kami ngagaduhan sertifikasi CE, RoHS, UL, FC, sareng parantos diakui ku pasar luar negeri.specializes dina bisnis tinalampu hiasan pinter, nu utamana katutupan kuLampu meja LED, lampu lantai LED, lampu gantung LED, korsi LED, speaker LED,Lampu jalan LED, batu sisi jalan LED, pot kembang LED.

Lokasina di Désa Changlong, Kota Zhenlong, Kacamatan Huiyang, Kota Huizhou, Propinsi Guangdong, Cina, kode pos nyaéta 516227. parusahaan urang enjoys aksés pisan merenah pikeun jaringan transportasi utama.Perusahaan kami nyertakeun daérah9000sqm kalayan sakitar 92 anggota staf.Saterusna, sakabeh produk urang anu dijieun kalawan parabot canggih tur prosedur QC ketat guna mastikeun kualitas luhur.Kalayan pasokan anu stabil sareng pas, kualitas kredibel sareng jasa ikhlas, Pasar Utama kami nyertakeun ti Amérika Kalér ka Amérika Kidul, Ti Éropa ka Afrika sareng sababaraha nagara di Asia.

 

Mun anjeun kabetot dina salah sahiji produk urang, atawa miharep pikeun nempatkeun hiji urutan custom, mangga ngahubungan kami.Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.

LED Smart Lampu

Brighten jeung ngahias lingkungan Anjeun kalawanlampu pinter LEDpikeun nambahkeun sababaraha warna jeung gaya kana sagala pihak atawa ulang.Huajun nawarkeun pilihan badag tina LED lampu pinter jeung jati LED pikeun diobral, nu bisangaropéapikeun anjeun dina ukuran sareng gaya anu béda.Lampu pinter LED mangrupikeun cara anu pasti pikeun ngajantenkeun acara anjeun katingali tina sadayana anu sanés.Kusabab sabagéan ageung pésta sareng acara diatur dina lingkungan anu remen, lampu pinter LED gaduh 16 transformasi warna pikeun nyiptakeun suasana anu modéren sareng pikaresepeun.Kami produsén lampu profésional, tiasa borongan pikeun anjeun ngaropea rupa-rupa gaya lampu pinter LED, kami nyadiakeunjasa saatos-jualan pangalusnajeungbantosan Téknis.

Sesuaikeun LE AnjeunD Cahaya

Kami ngarancang sareng ngadamel lampu hiasan LED anu elegan anu ngajantenkeun rohangan naon waé janten karya modern.Nyatana, kami ngadukung borongan khusus pikeun nyumponan kabutuhan pasti anjeun.Upami anjeun hoyong ngadamel lampu LED khusus, urang ogé tiasa ngarancang LOGO anu anjeun pikahoyong.kami nyadiakeun rupa-rupa bentuk runtuyan lampu LED: LED lampu indoor, lampu outdoor, jati luminous, LED tabel bar jeung korsi, lampu spiker LED jeung produk lianna.

LED Flower Pot

Pot Kembang LED

Pot kembang LED ieu ogé sampurna pikeun nyéépkeun dek hateup anjeun, patio, kolam renang, ruang tamu, sareng saé pikeun réstoran bar / klub, spa, hotél sareng seueur deui.Pot kembang Cahaya kami sadayana tahan cai sareng tiasa dianggo di jero ruangan atanapi di luar ruangan aranjeunna katingali saé dina cahaya siang tapi katingali saé dina wengi atanapi dina poék.

LED Ice Bucket

Ember És LED

Koleksi ember és LED HUAJUN kisaran tina plastik dugi ka sababaraha titik harga sareng ukuran ember.Kabéh ember és LED pinuh customizable tur bisa dihasilkeun dina warna custom kalawan custom Pad-dicitak atawa logo laser engraved.Warna lampu LED ogé tiasa disaluyukeun.Kami nganggap unggal proyék Ember És LED salaku lengkep bespoke.

LED Garden Bench / Table

LED Taman Bangku / meja

Urang tiasa ngadamel aranjeunna dina ukuran naon waé pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun.Bangku taman LED / séri méja ogé sayogi dina sadaya hasil anu kami tawarkeun dina Halaman Pilihan Warna.

Glowing Swings

Glowing Swings

The swings cahayana ti jero jeung LEDs nu meta jeung swings'movement.Cincin anu bercahya didamel tina polipropilén anu dilas anu ngajantenkeun aranjeunna tambahan anu kuat tapi anggun kana bentang kota.Kurva sinuous maranéhna embody hiji ampir dunya séjén, Vibe surreal nu teu ngan nambahan penampilan maranéhanana, tapi ngajadikeun eta kabeh leuwih senang maén kalawan.

LED columns

kolom LED

Anjeun tiasa nambihan sentuhan anu ngalamun ka kebon anjeun nganggo pilar lampu LED kami.Kolom bercahaya kami bakal katingali saé nalika aranjeunna nyéépkeun lorong anjeun!Anjeun tiasa milih lampu LED warna tunggal atanapi kolom LED anu tiasa diprogram pikeun ngarobih warna.Kami nyayogikeun kolom lampu borongan dina sababaraha desain sareng ukuran.

Lighted Zebra Crossing

Lampu Zebra Pameuntasan

The zebra crossing lighted mangrupakeun crosswalk bercahya.Garis-garis bodas tina 'zebra' nyaangan boh pameuntasan sareng lalu lintas pejalan kaki.

LED Téhnologi BLOG

nempo leuwih
  • news-img

    Naon mangpaat lampu led|Huajun

    Kalayan kamajuan jaman anu gancang, lampu LED dianggo ku langkung seueur jalma.Lampu LED gaduh efisiensi anu luhur, umur panjang, sareng daya tahan, tapi seueur jalma anu henteu terang iklan ...
    maca deui
  • news-img

    Kumaha carana milih bahan idéal pikeun lampu jalan |Huajun

    Kalayan ningkatna sarat kahirupan modéren, bentuk lampu jalan janten langkung saé, sareng panggunaan bahan janten langkung seueur ...
    maca deui
  • news-img

    Tips kanggo Milih Ukuran anu Katuhu di Luar Lampu Post |Huajun

    Kiwari, tiang lampu loba dipaké di jalan jeung kebon di sakuliah dunya, nu ngajadikeun urang ngarasa aman tur siap ngarasakeun nightlife nu.Tiang lampu aya sababaraha ukuran, naha anjeun ...
    maca deui

PIHAK PERUSAHAAN

Perusahaan ngagaduhan kagiatan pésta ékspansi anu beunghar pikeun ngajantenkeun sadayana sapertos kulawarga

  • Company Party1
  • Company Party
  • Company Party2
  • Company Party3