• ad_ico_01

Layanan Customized OEM & ODM

Kita bisa nggawe kasunyatan yen sampeyan duwe konsep produk/gagasan, sampeyan ngandhani kita idea, lan banjur ninggalake kabeh kanggo kita.Nalika sampeyan mung duwe sampel, iku uga ok karo kita rampung peoducts sampeyan pengin.Yen sampeyan duwe gambar, ora bisa luwih apik, kita duwe pengalaman teknik sing sugih nalika nggarap klien profesional internasional.

company2

15+ Taun Pengalaman

Furnitur njero ruangan LED profesional, perabot ruangan, perabotan cahya, produsen produk bar.

Madeg ing taun 2005, Distrik HuichengPabrik Produk Kerajinan Huajun, kita minangka pemasok grosir lan pabrikan sing nawakake layanan khusus kelas donya lan rega diskon.Saben lampu kita duwe sertifikasi CE, RoHS, UL, FC, lan wis diakoni sacara luas dening pasar luar negeri.spesialisasine ing bisnis sakalampu hiasan pinter, kang utamané dijamin deningLampu meja LED, lampu lantai LED, lampu gantung LED, kursi LED, speaker LED,Lampu jalan LED, watu pinggir dalan LED, pot kembang LED.

Dumunung ing Desa Changlong, Kutha Zhenlong, Distrik Huiyang, Kutha Huizhou, Provinsi Guangdong, China, kode pos 516227. Perusahaan kita nduweni akses sing trep banget menyang jaringan transportasi utama.Perusahaan kita kalebu area9000sqm karo udakara 92 anggota staf.Salajengipun, kabeh produk kita diprodhuksi kanthi peralatan canggih lan prosedur QC sing ketat kanggo njamin kualitas dhuwur.Kanthi pasokan sing stabil lan pas wektune, kualitas sing bisa dipercaya lan layanan sing tulus, Pasar Utama kita kalebu saka Amerika Utara nganti Amerika Selatan, Saka Eropa nganti Afrika lan sawetara negara ing Asia.

 

Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita, utawa ngarep-arep kanggo nggawe pesenan khusus, hubungi kita.Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Lampu Smart LED

Padhangake lan dekorasi lingkungan sampeyanlampu pinter LEDkanggo nambah sawetara werna lan gaya kanggo pesta utawa ulang tahun.Huajun nawakake pilihan akeh lampu pinter LED lan Furnitur LED for sale, kang bisadisesuaikankanggo sampeyan ing macem-macem ukuran lan gaya.Lampu cerdas LED minangka cara sing bener kanggo nggawe acara sampeyan beda karo liyane.Amarga umume pesta lan acara disetel ing lingkungan sing kurang cahya, lampu cerdas LED duwe 16 transformasi warna kanggo nggawe atmosfer modern lan nyenengake.Kita minangka produsen lampu profesional, bisa grosir kanggo sampeyan ngatur macem-macem gaya lampu cerdas LED, kita nyedhiyakakelayanan sawise-sales paling apiklandhukungan teknis.

Ngatur LE PanjenenganD Cahya

Kita ngrancang lan nggawe lampu hias LED sing elegan sing ngowahi papan apa wae dadi karya modern.Nyatane, kita ndhukung grosir khusus kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Yen sampeyan pengin nggawe lampu LED khusus, kita uga bisa ngrancang LOGO sing dikarepake.kita nyedhiyani macem-macem formulir seri lampu LED: lampu njero ruangan LED, lampu ruangan, Furnitur luminous, LED meja lan kursi bar, lampu speaker LED lan produk liyane.

LED Flower Pot

Pot Bunga LED Kab

Pot kembang LED iki uga sampurna kanggo madhangi dek gendheng, teras, area kolam renang, ruang tamu, lan apik kanggo restoran bar / klub, spa, hotel lan liya-liyane.Pot kembang Cahya kabeh anti banyu lan bisa digunakake ing njero ruangan utawa ruangan ruangan katon apik ing wayah awan nanging katon apik banget ing wayah wengi utawa ing peteng.

LED Ice Bucket

Ember Es LED Kab

Koleksi ember es LED HUAJUN kisaran saka plastik nganti macem-macem titik rega lan ukuran ember.Kabeh ember es LED bisa dikustomisasi kanthi lengkap lan bisa diprodhuksi kanthi warna khusus kanthi logo sing dicithak pad utawa ukiran laser.Werna lampu LED uga bisa disesuaikan.Kita nganggep saben proyek Ember Es LED minangka lengkap.

LED Garden Bench / Table

LED Taman Bangku / Meja

Kita bisa nggawe ukuran apa wae sing cocog karo kabutuhan tartamtu.Bangku taman LED / seri meja uga kasedhiya ing kabeh finish sing ditawakake ing Kaca Pilihan Warna.

Glowing Swings

Glowing Swings

Swings surem saka ing karo LED sing nanggepi swings'movement.Cincin sing dipadhangi digawe saka polipropilena sing dilas sing nggawe tambahan sing kuat nanging apik ing lanskap kutha.Kurva-kurva sing nggumunake ngemot getaran surealis sing meh padha karo donya sing ora mung nambah penampilan, nanging nggawe dheweke luwih nyenengake kanggo dolanan.

LED columns

kolom LED

Sampeyan bisa nambah sentuhan ngimpi menyang kebon sampeyan kanthi pilar lampu LED.Kolom sing padhang bakal katon apik amarga padhang ing lorong sampeyan!Sampeyan bisa milih lampu LED siji warna utawa kolom LED sing bisa diprogram kanggo ngganti warna.Kita nyedhiyakake grosir kolom lampu ing pirang-pirang desain lan ukuran.

Lighted Zebra Crossing

Lampu Zebra Crossing

Zebra cross sing padhang minangka lintasan sing padhang.Garis-garis putih saka 'zebra' padhang nyebrang lan lalu lintas pejalan kaki.

BLOG TEKNOLOGI LED

ndeleng liyane
  • news-img

    Apa keuntungan saka lampu led|Huajun

    Kanthi perkembangan sing cepet saka jaman, lampu LED digunakake dening luwih akeh wong.Lampu LED nduweni efisiensi dhuwur, umur dawa, lan daya tahan, nanging akeh wong sing ora ngerti iklan kasebut ...
    maca liyane
  • news-img

    Carane milih materi becik kanggo lampu werna |Huajun

    Kanthi syarat-syarat urip modern sing saya tambah akeh, bentuk lampu jalan saya tambah apik, lan panggunaan bahan saya tambah akeh ...
    maca liyane
  • news-img

    Tips kanggo Milih Posting Lampu Outdoor Ukuran Tengen |Huajun

    Saiki, tiang lampu wis akeh digunakake ing lurung-lurung lan kebon ing saindenging jagad, sing nggawe kita rumangsa aman lan siap nikmati hiburan wengi.Tiang lampu ana pirang-pirang ukuran, apa sampeyan ...
    maca liyane

PESTA PERUSAHAAN

Perusahaan duwe kegiatan pesta ekspansi sing sugih kanggo nggawe kabeh wong kaya kulawarga

  • Company Party1
  • Company Party
  • Company Party2
  • Company Party3